Kjöpsvilkår

Sist oppdatert 28. mars 2023.

Generelle oplysninger
Refurb er et merke under Egiss Group.

Administrasjon og lagring:
Egiss A/S
Delta 1
8382 Hinnerup

Juridisk adresse:
Egiss A/S
Topstykket 24
3460 Birkerød

CVR-nr.: DK-3505 6297
Mail: info@refurb.dk
Telefon: 7020 3647

(herefter blot kaldet Refurb)

Køb hos Refurb
Der er først indgået en endelig købsaftale med Refurb, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra Refurb.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig og fortælle dig, hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Refurb A/S's grossister. Der tages yderligere forbehold for eventuelle fejl ved produktinformationer og billeder, grundet automatisk opdatering af hjemmesiden kan forekomme.

Dine varer vil som udgangspunkt blive leveret med det nødvendige tilbehør for at kunne tage varen i brug.

Alle priser vil som udgangspunkt være inkl. 25% moms og oplyst i danske kroner, medmindre andet står beskrevet. I tilfælde af, at du handler som virksomhed, vil der være produkter, hvor der vil være omvendt momspligt. I så fald vil dette fremgå af din faktura. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet vil som udgangspunkt være gældende, medmindre der er tale om en tryk- eller prisfejl.

Refurb gemmer i henhold til lovgivningen informationer om dig som kunde i fem år jf. bogføringsloven af 15. juni 2006.

Refurb gør i den anledning opmærksom på, at computerhardware og -software er særligt komplicerede produkter, og at de produkter, som sælges hos Refurb, hovedsagligt produceres i udlandet.

Køb af maskiner med Windows 10
Der vil som udgangspunkt være installeret en version af Windows 10 på en desktop eller laptop købt hos Refurb, medmindre der er valgt intet operativsystem eller OSX under købsprocessen.

For alle maskiner præinstalleret med software fra Windows 10-familien er følgende gældende:

 • Hvis et produkt med en DirectX 9 klasse grafisk processor (GPU) købes vil den grafiske processor kun supportere DirectX 9. Nogle spil og programmer kan kræve DirectX 10 eller højere for bedre ydelse og grafik. www.windows.com/upgrade kan tjekkes for yderlige detaljer.
 • Nogle Windows 10 Home og Pro features – så som Windows Ink, Windows Hello og Cortana mf. – kræver avanceret hardware og der kan derfor være maskiner, hvor disse features ikke kan udnyttes.
 • Alle produkter fra Windows 10-familien, fx Windows 10 Home, og Windows 10 Professionel, bliver automatisk opdateret. Dette vil altid være slået til, og kan forsage gebyrer fra ISP udbydere alt efter metoden hvorved maskinen er tilsluttet til internettet. Yderligere krav til eller for opdatering kan blive tilføjet med tiden.
 • Den indbyggede Cortana-funktion i Windows 10 er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig udenfor følgende lande:
  USA, Storbritannien, Australien, Canada, Kina, Frankrig, Indien, Italien, Tyskland, Japan og Spanien.
 • Enhver maskine solgt, der ikke er udstyret med en Intel Skylake eller næste generation silikonebaseret chip, og som er udstyret med en Windows 7, 8 eller 8.1, enten direkte eller i form af en Windows 10 Professionel version, der er downgradet til Windows 7, eller 8.1 Pro, har kun begrænset support fra Microsoft. Mere information om dette kan findes i Microsofts support lifecycle FAQ.
 • Enhver maskine solgt, der er udstyret med en Intel Skylake eller næste generation silikonebaseret chip, og som er udstyret med en Windows 7, 8 eller 8.1 installation, enten direkte eller i form af en Windows 10 Professionel version, der er downgradet til Windows 7, eller 8.1 Pro, har kun begrænset support fra Microsoft. Mere information om dette kan findes i Microsofts support lifecycle FAQ.

Håndtering af personfølsomme data
Refurb indsamler kun personfølsomme oplysninger, som er nødvendige for at kunne håndtere, producere og levere din ordre samt for at kvalitetssikre din oplevelse på refurb.dk. Vi benytter os dog af tredjeparts systemer til at indsamle anonymiseret statistik til at forbedre købsoplevelsen på Refurb.dk og de eneste, som modtager informationer såsom navn og adresse er vores logistik-partnere og anmeldelses-services. Har du besøgt vores side vil du også kunne støde på vores annoncer på tværs af dine enheder, hvis du er logget ind med din Google-konto. Det betyder, at du kan møde et reklamebanner på din tablet eller mobil, hvis du har besøgt vores hjemmeside via din PC. Læs mere om vores cookiepolitik.

I forbindelse med din ordre indsamler Refurb de i bestillingsflowet indtastede oplysninger – navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer benyttes alene ifm. håndteringen af din ordre og gemmes som udgangspunkt kun i fem år efter dit sidste køb. Herefter slettes dine oplysninger automatisk.

Vælger du at oprette en bruger, gemmer vi oplysningerne til din brugerprofil, således at det gør bestillingsprocessen lettere for dig som kunde.

Al dataindsamling og kommunikation mellem server og din browser er underlagt en SSL-kryptering, der skal sikre at al data, der sendes mellem din enhed og Refurbs servere, er krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi gemmer ALDRIG dine betalingsoplysninger som helhed hos Refurb. Al håndtering af kortdata foregår hos ePay, der er Refurbs betalingsgateway. Her håndteres alle betalinger og kortoplysninger efter PCI-standarden.

Personoplysningerne registreres hos Refurb.
Den dataansvarlige er Egiss A/S, Topstykket 24, 3460 Birkerød, Denmark. Læs mere i vores privatlivspolitik. Som registreret hos Refurb har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: privacy@refurb.dk.

Reklamationsret
Som forbruger har man to års reklamationsret i Danmark. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger under alle omstændigheder at reklamationen er berettiget og med fyldestgørende information. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Du vil som udgangspunkt hos Refurb opleve, at du altid har to års fuld garanti. Det betyder modsat købeloven, at Refurb bære bevisbyrden i det første år i stedet for blot seks måneder. Bemærk at reklamationsretten kun dækker fejl, som var til stede på købstidspunktet.

Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Reklamationsretten dækker ikke fejl på produktet, som skyldes installeret tredjepartssoftware. Test derfor altid om fejlen kan skyldes programmer, drivers, eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Refurb tester alle varer ved at genskabe den oprindelige konfiguration på dem. Hvis de derefter testes fejlfri, vil det som udgangspunkt udløse en fakturering på timearbejdet. Dog max en time, hvilket vil sige kr. 400 ekskl. moms.

Refurb opfordrer kunden til at tage kopi/backup af samtlige data. Refurb kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Refurb måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Anvendelse og indberetning af reklamationsret
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter at du har opdaget eventuelle fejl. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For at opnå den hurtigste behandlingstid anbefaler vi dig at benytte vores online RMA-formular for at opnå den hurtigst mulige betjening.

Varen, som du reklamerer over, skal indsendes i komplet og forsvarlig emballage (helt samme emballage eller tilsvarende den, du modtog varen i). Varen skal yderligere indsendes med RMA-nummer udenpå kassen eller som minimum have vedlagt komplet fejlbeskrivelse, faktura samt kontaktinformationer.

Refurb opfordrer endnu engang kunden til at tage fuld backup eller sikkerhedskopi af samtlige data på varen inden den indsendes, da varen vil blive nulstillet. Refurb kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Refurb måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Refurbs udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. I tilfælde af at varen under fragt er blevet beskadiget grundet uforsvarlig emballage vil Refurb som udgangspunkt kun udbedre den konkrete fejl, hvis fejlen ikke er påvirket af den eventuelle fragtskade.

Refurb afholder alle fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget. Du skal dog kontakte Refurb inden afsendelse – og vi kan dernæst assistere med returlabel, hvor fragten er betalt.

Ved indsendelse af tilbehør, medier og lignende bedes dette informeres gennem RMA-formularen. Hvis udstyr står som medfølgende i RMA-formularen og ikke medsendes vil Refurb rette henvendelse herom.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

14 Dages fuld returret
Jf. forbrugeraftaleloven har du som kunde altid 14 dages fuld returret. Refurb vil afholde dine fragtomkostninger retur forudsat du har kontaktet os inden varen returneres og fået tilsendt et returlabel.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til salg@refurb.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Forsvarlig returnering
Følgende betingelser skal overholdes ved returnering af varen:

 1. Ved fortrydelse skal varen overholde den i afsnittet Varens stand – når du sender den retur beskrevne standard – Refurb forbeholder sig retten til at modregne evt. værdiforringelser forholdsmæssigt i den returnerede købesum.
 2. Sammen med returvarerne skal RMA-nummeret eller som minimum faktura vedlægges med en komplet fejlbeskrivelse.

Du er selv ansvarlig for at pakke varen forsvarligt ind. Hvis vi konstaterer at varen har lidt overlast som følge af fejlagtig indpakning, forestår du selv eventuelle værdimæssige nedskrivninger. Hvis fejlen er sket under fragt, er det et anliggende mellem dig som kunde og fragtfirmaet. Vi nægter kun modtagelse af pakken, hvis den har synlige tegn, som indikerer at fragtmanden har forårsaget skaden.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Vi afholder udgiften, hvis du kontakter os og benytter vores returlabel. Du skal dog selv afholde udgifterne, hvis du benytter anden måde at returnere på. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand – når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale med Refurb.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Der er ikke som udgangspunkt fortrydelsesret i erhvervskøb. Læs yderligere betingelser for erhvervskøb her.

Kompatibilitet med tredjeparts varer eller software
Refurb kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer, som følge af ændringer i en konfiguration af Refurbs sammensatte komponenter. Refurb kan yderligere ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer med printerdrivere, usb-enheder eller lignende, som er leveret af tredjepart.

Fejlfaktuering eller fejl ved forsendelsesoplysning
Hvis kunden oplyser fejlagtige informationer ifm. købet, vil Refurb som udgangspunkt opkræve kr. 100 for refakturering.

Betaling
Refurb tilbyder en række forskellige valgmuligheder, når det kommer til betaling. Her er de foretrukne betalingsmuligheder:

 • Betalingskort – herunder Dankort, MasterCard, Visa etc.
 • Kontooverførsel – betaler du med kontooverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen
 • Paypal – betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside
 • Kontant – kun butikssalg
 • Mobile Pay
 • Elektronisk faktura – gælder kun virksomheder med EAN-nummer
 • ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til kr. 2.000. Beløb over kr. 2.000. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Bemærk at Refurb kun behandler ordren ved forudgående autorisation eller modtagelse af betaling, medmindre man som virksomhed har fået oprettet en konto med kredit. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt
Når du handler hos Refurb kan du frit vælge, hvordan du vil have sendt din vare. Nedenfor er listen over fragtmuligheder og priser.

GLS PakkeShop – fra 0 kr.
GLS Erhvervslevering – fra 0 kr.
GLS Levering på adresse – fra 39 kr.
Afhentning hos Refurb A/S – fra 0 kr.
PostNord PakkeShop – fra 0 kr.
PostNord Levering på privatadresse – fra 39 kr.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salg@refurb.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Er du i tvivl eller ønsker at afbestille en ordre?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til os (Refurb A/S) enten telefonisk eller via email, således vi kan løse eventuelle udfordringer på den bedst tænkelige måde.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15. marts 2018.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Egiss A/S
Delta 1
DK-8382 Hinnerup
Tlf.: 7020 3647
E-mail: info@refurb.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Forsikringsbetingelser til IT-udstyr
Hvis du tilkøber en totalforsikring til dit IT-udstyr (dvs. computere og tablets) gælder der visse betingelser.

Hent forsikringsbetingelser her