Du gør en forskel

Genbrug gør en miljømæssig forskel

Gratis fragt

På alle ordrer til Pakkeshop

Fuld garanti

24 måneders garanti og reklamationsret

Udvidet returret

Returner indtil d. 15. januar

+ 1000 produkter

Fra mere end 10 brands

Refurbs julekalender

Åbn dagens låge her...

Frem til d. 24. december åbner vi hver dag en låge i vores store tilbuds-julekalender. Bag hver låge gemmer sig et helt unik endagstilbud (i stærkt begrænset antal, naturligvis).

Åbn dagens låge ved at klikke herunder.

Åbn dagens låge

Få alle fordelene

Bliv en del af Refurbs univers

Har du set alle de fordele, du nemt kan få adgang til? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv blandt de første til at modtage unikke tilbud og rabatter, nyttige tips, tricks og meget mere.

Tilmeld dig her

Mest populære produkter

Sådan siger vores kunder

Om os Vi er Refurb

Hos Refurb er vi båret af, at alle skal vinde. Gennem genbrug er gevinsten klar for både økonomien, kvaliteten og miljøet. Få mere for mindre og gør en forskel ved at genbruge - ganske enkelt!

  • Genbrug er den enkeltstående handling, der giver den største værdi for miljøet. Ved at opkøbe, renovere og sælge genbrugt IT sparer Refurb derfor miljøet for mange ton CO2 om året.
  • Som en af kun få virksomheder i Europa er Refurb certificeret Microsoft Refurbisher – licenseret til at håndtere Windows installationer på vegne af Microsoft.
  • Refurb opkøber brugt, funktionelt IT fra de største virksomheder. Herefter renoverer, opgraderer og rengør vi de mange enheder og sælger dem igen på samme vilkår som nyt.
Genbrug Genbrug er løsningen

Elektronik er en trussel mod vores fælles miljø. Vi skal tænke os godt om, inden vi producerer nyt udstyr, da det belaster vores planet. Refurb genbruger op mod 98% af det IT, vi opkøber – resten genanvendes så råstofferne kan genbruges.

Konceptet er simpelt – og fordelene er mange

Ved at købe genbrugt IT får du høj kvalitet til en lavere pris – samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

Læs mere

Samme garanti som når du køber nyt

Når du handler med os, får du altid 24 måneders garanti og reklamationsret – præcis, som når du køber nyt. Vi tilbyder endda muligheden for at teste udstyret af i 14 dage med vores tilfredshedsgaranti.

Læs mere
Kundeservice

Vi er her kun så længe, du er tilfreds

Det er alfa og omega i din jagt på ny computer, telefon eller tablet – og dermed alfa og omega for os! Vores kundeservicetelefoner er åbne alle hverdage – klar til at give en god oplevelse.

Konkakt os her

Nyttig viden

Bliv klogere på miljø, IT og genbrug

Mangler du fif til at forlænge levetiden på din computer, eller har du brug for en udførlig guide til, hvordan du finder den rigtige tablet eller mobiltelefon? Så besøg Refurb Bloggen herunder.

Gå til bloggen